escoela-beteraAnys rere any els cursos d’Ensenyament Permanent per a Adults (EPA) creix a Bétera. Segons la Regidoria d’Educació este curs ha arrancat les classes amb 354 alumnes matriculats amb la finalitat d’oferir a les persones  majors de divuit anys la possibilitat d’adquirir, actualitzar, completar o ampliar els seus coneixements i aptituds per al seu desenvolupament personal i professional.

“Enguany estem molt animats i contents ja que si l’any passat van assistir 204 alumnes, este curs 2016-2017 ha arrancat amb 354 matriculats, un 75% més d’alumnes atesos”, explica el regidor Fernando Cantarino.

A més per a este curs “hem aconseguit modernitzar les aules, instal·lant en totes elles un kit de pissarra, canó projector i ordinador. També està en estudi el canvi del mobiliari, cadires i taules per estudiar resulte més còmode i per tant més atractiu”, explica el responsable d’Educació.

Cursos com el de Valencià Mitjà, el seminari d’Anglès o l’Accés per a Majors de 25 anys han tingut una major demanda de places de les que l’Ajuntament de Bétera oferia de manera que “s’han hagut de posar en marxa nous grups per al menor temps possible”.

Apropar l’EPA a les urbanitzacions

Des d’Educació ens han confirmat que actualment s’estan mantenint converses amb les urbanitzacions per apropar l’EPA als veïns que viuen allunyats de la seu actual, “estem parlant amb les associacions de veïns per veure si trobem un local en el qual impartir alguns curos o seminaris i així eliminar la barrera que suposa per a alguns veïns haver de traslladar-se fins a les nostres aules habituals”, explica Fernando Cantarino a Betera.com.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment