alcaldesa-movil-beteraSegons informa l’Ajuntament de Bétera el consistori ha aconseguit rebaixar la factura telefònica substancialment en la meitat del que venia sent habitual en els últims anys.

L’equip de govern de Bétera (Compromís, PSPV-PSOE i Asamblea Bétera Ciudadana) ha rebaixat en vora un 50% la factura telefònica mensual en el conjunt dels dispositius de comunicació del consistori.

Així, s’ha passat d’un consum mitjà d’entre 4.200 euros i 4.600 euros, que s’arrossegava de l’anterior mandat municipal, als 2.121 euros de la factura del passat 1 de setembre o els 2.181 euros de l’1 d’octubre.

Segons fonts municipals, l’estalvi ha sigut possible gràcies al contracte per dos anys realitzat a través de la central de compres de la Diputació i posat en marxa aquest estiu. L’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, ha reivindicat “el treball del govern de Bétera per optimitzar els recursos, millorar la gestió i ser igual o més eficients amb un estalvi econòmic considerable per a les arques municipals”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment