violencia-generiEl municipi de Llíria ha acollit durant el mes d’octubre el quart curs sobre violència de gènere organitzat per la Diputació de València per a formar en aquesta matèria als responsables polítics i els tècnics dels ajuntaments, en aquest cas de les localitats del Camp de Turia i Los Serranos.

El principal objectiu del curs és oferir a alcaldes, regidors i funcionaris la formació adequada per a poder identificar i detectar conductes constitutives de violència de gènere. A més, des de l’Àrea d’Igualtat de la Diputació s’està treballant perquè tècnics i polítics dels ajuntaments estiguen capacitats per al disseny i la implementació de polítiques públiques d’Igualtat; una iniciativa que forma part del Pla Integral contra la Violència de Gènere impulsat per la nova Diputació.

“Amb aquests cursos volem fomentar l’eradicació de la violència de gènere, aplicant teories bàsiques sobre Igualtat i promovent processos de reflexió que generen transformació social cap a una ciutadania més equitativa, igualitària i inclusiva”, segons ha explicat la diputada de Joventut, Igualtat i Esports, Isabel García.

Els destinataris són, sobretot, gestors d’àrees que afecten a la població jove, com esports, joventut, educació i ocupació, entre unes altres, amb la finalitat de que les polítiques que s’elaboren incloguen mesures que tinguen en compte les recomanacions d’estudis fets en aquest àmbit, incorporant guies i pautes sobre com ajudar adolescents a identificar la violència de gènere.

Els participants en el curs recentment clausurat a Llíria provenen dels ajuntaments de Alcublas, Casinos, la Pobla de Vallbona, L’Eliana, Llíria, Loriguilla, Marines, Pedralba, Riba-roja de Túria, San Antonio de Benagéber, Vilamarxant i Villar del Arzobispo, i de les Mancomunitats de Camp de Turia i la Serranía.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment