Tal com ha informat l’Ajuntament de Bétera, la regidoria d’Ocupació ha rebut una subvenció de la Generalitat per contractar 10 noves persones sense feina en el marc dels programes de foment del treball.
jardineria-betera2Concretament es tracta de quatre llocs de peons d’horticultura-jardineria, tres tècnics d’administració i finances, una plaça d’arquitecte i dos places d’orientadors laborals. Les ajudes s’emmarquen en els programes Emcorp, Salari Jove (menors de 30 anys) i Emcold (atenció a aturats de llarga durada).

Els candidats seran preseleccionats pel SERVEF i per a la selecció final es constituirà una comissió de baremació formada per l’Ajuntament de Bétera i pels representants de les organitzacions sindicals integrants del Consell de Direcció del SERVEF.

El regidor de l’àrea d’Ocupació, Augusto Sevilla (Asamblea Bétera Ciudadana), ha mostrat la seua satisfacció pel treball que s’està fent des de l’Agència de Desenvolupament Local de cara a aconseguir llocs de treball per a la gent aturada a través d’estos programes de la Generalitat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment