EP. Agents de la Policia Nacional han detingut a Burjassot un home de 28 anys per presumptament utilitzar el seu telèfon mòbil per gravar a estudiants en un bany d’homes d’una facultat universitària. El jove va ser sorprès per un professor després de col·locar un mòbil encès sobre de les escaioles del sostre, segons ha informat la Direcció Superior en un comunicat.

Els fets van passar la vesprada del passat dilluns i els vigilants de seguretat de la universitat van retenir el sospitós després que fos sorprès fins a l’arribada dels policies.

Un dels professors del centre havia observat que diverses escaioles del sostre dels banys estaven obertes després que el jove dipositara alguna cosa sobre i eixira corrent, encara que finalment va ser interceptat.

Un vegada allí, els agents es van dirigir amb ell a la cambra de bany i van trobar a sobre de l’escaiola un forat de mida reduïda just a sobre d’un dels excusats. El mateix sospitós els va confirmar que havia realitzat el forat amb les seues pròpies eines i que hi havia col·locat el seu telèfon mòbil amb la manera de gravació activat.

Per tot això, el jove, d’origen espanyol i amb antecedents policials, va ser arrestat a la mateixa facultat i ha passat a disposició judicial a València per un presumpte delicte contra la intimitat.

Requisen el seu ordinador 

Després de les indagacions, els policies van descobrir que les eines que el detingut va utilitzar per realitzar el forat les tenia a l’interior del maleter del seu cotxe: un martell, un tornavís i un cisell que van ser intervinguts.

En un posterior registre en el seu domicili també van confiscar una torre d’ordinador, una tablet, un disc dur extern, dos dispositius USB, un ordinador portàtil i una targeta de memòria, que van passar a dependències policials per al seu anàlisi, igual que el telèfon mòbil que va utilitzar a manera de cambra.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment