img_7618L’associació coetera Fogoners de Bétera s’ha vist obligada a retirar la loteria de Nadal del número 70.379 degut a que els dècims de la loteria han sigut robats a l’administració “Laburjasot” de Burjassot.

Per tant les participacions del 70379 queden anul·lades i tots aquelles persones que ja les hagen adquirit poden canviar-les per les noves pariticipaciomes amb el número 76511.

Des de la penya Els Fogoners han demanat disculpes per l’inesperat incident i sol·liciten als ciutadans que canvien les seues participacions al punt de venda o persones on l’han van comprar.

El president de l’associació Fogoners assegura que els veïns i veïnes de Bétera que van adquirir loteria “estan ja controlats però falten compradors de fora per localitzar” i insisteix que de moment “ja s’han canviat el 70% de les paperetes venudes”.

D’altra banda ens ha confirmat que des de l’incident hi ha més demanda de loteria però que es impossible” poder adquirir més dècims a causa de les dates en què ens trobem” i assegura que “ha sigut complicat aconseguir 2.000 paperetes d’un nou número de loteria a estes altures”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment