basura-betera1El regidor no adscrit de l’Ajuntament de Bétera, Pedro Gallén, ha presentat diverses reclamacions “sobre l’escassa motivació des de l’Equip de Govern de l’Ajuntament a realitzar una correcta gestió en el servei de recollida de residus i poda, tant al poble com en les urbanitzacions de la localitat”.

Pedro Gallén assegura que en les reunions mantingudes amb representants de diferents urbanitzacions li han transmès les deficiències en el servei de recollida d’escombraries i poda “són nombroses les queixes que he rebut per part de veïns de Bétera i he pogut solucionar algunes d’elles en mediació amb la anterior regidora de l’àrea, la Sra. Neus Sánchez com ara la falta de contenidors en alguns punts de la localitat, el que originava acumulació d’escombraries a la via pública”.

ciudadanos-betera3Gallén insisteix que “l’actual equip de govern és coneixedor de nombroses deficiències i de la mala gestió del servei de recollida de basura des de l’anterior legislatura i des que estan en el govern municipal no han pres cartes en l’assumpte per solucionar-los d’una manera seriosa i contundent. Es dediquen a posar pegats els incidents a força de les reclamacions veïnals”.

Pedro Gallén, s’ha compromès amb representants veïnals a no cessar en solucionar les queixes sobre la recollida de residus, així com la gestió de l’ecoparc. “El meu compromís des del principi de la legislatura és solucionar estos problemes per a una gestió municipal de qualitat. Hi ha zones que no tenen papereres demandades des de fa anys i d’altres que no han estat reparades”.

Exigir el compliment del contracte a l’empresa

Gallén anima a l’equip de govern a exigir amb contundència a l’empresa adjudicatària d’aquest servei el compliment dels compromisos contractuals adquirits amb el municipi “i si no compleixen amb els seus compromisos hauríem d’exigir el compliment del contracte, sancionant amb penalitzacions, si fora necessari per a una millor gestió per Bétera”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment