dsc_0001bisEP. Agents de la Guàrdia Civil s’han aclarit 15 robatoris en vivendes i ha recuperat joies sostretes a la localitat valenciana de Serra, en el marc de l’operació ‘Cabarta’, que ha permès detindre quatre persones acusades de robatoris amb força i pertinença a grup criminal, segons ha informat l’institut armat en un comunicat.

Els detinguts presumptament cometien els robatoris en hores diürnes, entre les 9.00 i les 14.00 hores, i sostreien normalment joies, aparells electrònics i diners en efectiu de les cases quan no hi havia habitants dins. L’operació es va iniciar el passat mes d’agost per part de components de la Guàrdia Civil de Bétera per localitzar, identificar i detenir l’autor o autors de fets delictius relacionats amb el robatori en habitatges a Serra.

Fruit de les gestions efectuades i dels dispositius realitzats per part dels agents es va poder comprovar que es tractava de tres homes i una dona que es dedicaven a sostreure efectes de l’interior d’habitatges, sobretot joies i diners.

La fase d’explotació d’aquest operatiu va culminar el passat 7 de novembre amb la detenció dels quatre presumptes implicats, tres homes i una dona amb edats compreses entre els 19 i 24 anys, i de nacionalitat espanyola.

Per accedir a l’interior forçaven portes i finestres i posteriorment venien el sostret en establiments de compra i venda el la ciutat de València. Els agents estimen que en aquests robatoris s’han sostret al voltant de 50.000 euros en joies; 3.000 euros en efectiu i 15.000 euros en aparells electrònics. Els agents han recuperat joies per valor de 20.000 euros que han estat lliurades als seus legítims propietaris.

Les diligències han passat a disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 2 de Llíria.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment