img_6330El proper diumenge 20 de novembre a les 18:00 hores a l’Auditori de la Casa de la Cultura de Bétera es celebra el II Festival de Dansa Oriental a benefici dels malalts de Leucèmia “Tots units per la medul·la” organitzat per l’Escola de dansa de Carolina Zablah.

El preu de les entrades (5 euros) anirà destinat a l’Associació de Lluita contra la Leucèmia de la Comunitat Valenciana (ASLEUVAL) i es poden comprar al carrer Alfàbegues, 24 o trucant al 600 695 456. De les 600 entrades posades a la venda ja s’han venut unes 400 però Carolina Zablah espera que “la gent s’anime durant aquests últims dies i l’auditori s’ompli per una bona causa”.

Carolina Zablah ha organitzat un any més aquest festival en memòria del que fora la seua parella Salvador Carrasco, un jove de 32 beterano que perdia la vida fa dos anys a causa de la Leucèmia, “és la meua manera de recordar i retre-li homenatge”, explica, i afegeix que “és el moment de l’any d’ajuntar-nos recordar a Salva i conscienciar que aquesta malaltia existeix i forma part del dia a dia de moltes famílies”.

Al festival hi participen uns 11 grups de dansa oriental que arribaran de diferents poblacions i de la ciutat de València “cadascuna de les participants aportarà el seu ball i la seua energia perquè la gent gaudisca”, explica la ballarina.

img_6329Donants de medul.la 

Però la tasca de Carolina Zablah no acaba amb l’organització del festival, de fet aquest any ha convidat a molta gent a fer-se donants de medul·la “escolta, ¿quedem per donar medul·la aquest dissabte? Així ho he plantejat i molta gent s’ha animat a fer-ho. Ha sigut una experiència molt bonica i motivadora”, conclou Carolia.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment