ruedaprensa5La Ciutat dels Arts i els Ciències i la Marató València Trinidad Alfonso EDP han signat un conveni que confirma la seva relació durant quatre anys més. D’aquesta manera, la prova de 42.195 metres de la Ciutat del Running manté l’escenari únic de la Ciutat dels Arts i els Ciències que serà de nou escenari de la sortida i arribada de la popular cursa fins 2019.

La signatura de l’acord de col·laboració entre el director del complex Enrique Vidal i el president de la Societat Esportiva Correcaminos, Francisco Borau, entitat que organitza juntament amb l’Ajuntament de València la cursa popular, s’ha realitzat durant la presentació de la Marató València Trinidad Alfonso, celebrada a l’anell perimetral de l’Hemisfèric.

La Marató València Trinidad Alfonso EDP i la cursa 10K se celebren aquest diumenge 20 de novembre, a partir de les 8:30 hores. S’han inscrit més de 19.000 corredors per la marató i més de 8.500 per a la 10k, en total més de 27.500 corredors que converteixen València en una de les cites més esperades de la temporada runner.

Activitats paral·leles

A més de la carrera, se celebren activitats paral·leles i esdeveniments extraesportius que comprèn amb més de 150 animacions disposades al voltant del circuit i propostes com la Marató Fotogràfic de València, el Running Faller o el Shopping Run, entre moltes altres.

El Museu de les Ciències acollirà la ExpoDeporte València, la fira del corredor de la marató amb horari de 10 a 20 hores el divendres 18 i dissabte 19, i una àmplia programació per a tots els públics en què destaca l’impuls a València, un mini marató i el Breakfast Run, un entrenament matinal i festiu que transcorrerà pel Circuit 5k dels Jardins del Túria el dissabte 19 de novembre.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment