campana-canina-beteraEl PP porta temps demanant al govern local mesures per conscienciar els ciutadans de la necessitat de retirar els excrements canins de la via publica, de fet el grup popular va retirar una moció que anava a ser presentada al ple del mes de novembre davant la posada en marxa per part de la regidoria de Medi Ambient d’una campanya amb el lema “Ajuda a Bétera a mantindre ‘s neta. Tu ets el responsable, ell no te la culpa”.

Aquesta campanya ha repartit 3.000 díptics i 3.000 bossetes en espais públics per recordar als amos dels gossos l’obligació de retirar de la via pública els excrements dels seus animals de companyia.

Però per als populars aquesta campanya no és suficient “la nostra moció no només incloïa una campanya de conscienciació sinó també la creació de zones acotades en diferents punts del municipi per a les defecacions de les mascotes i instal·lar més papereres en parcs i jardins d’accés caní”.

A més els populars han destacat en un comunicat com ja van fer en el passat ple que els fullets informatius adverteixen de multes de fins a 900 euros quan l’ordenança de Protecció d’Animals de companyia dictamina que “una infracció lleu dictamina sancions amb una multa de 30 a 600 euros “.

Encara que des del govern local ja van explicar que els 900 euros de multa màxima està recollida a l’ordenança de Recollida de Residus, des del PP consideren que “hi ha una contradicció entre el contingut de les ordenances vigents tant de residus com de protecció d’animals. Una cosa que no existiria si l’equip de govern no fes les coses ràpid, malament i a mitges “, han conclòs.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment