reciclaje-beteraMoltes de les queixes ciutadanes que arriben a la bústia ciutadà d’aquest diari tenen a veure amb la brutícia als carrers de Bétera o amb el desbordament dels contenidors de reciclatge que, dia sí dia també, es troben de gom a gom de cartró i vidre per al malestar dels veïns.

És el Consorci València Interior qui s’encarrega de la recollida selectiva de residus a Bétera i per això l’Ajuntament de Bétera ha assegurat a través d’una nota informativa que ja fa mesos que des de l’ajuntamenthan detectat que els contenidors apareixen envoltats de residus, sobretot cartrons, “per això, el consistori ha fet un requeriment al Consorci perquè informe d’esta situació i li done solució”.

El nou encarregat de l’àrea de Medi Ambient, Joano Baudes, recorda que al reglament s’especifica que “el servei de recollida haurà d’arreplegar els desbordaments com els residus d’envasos lleugers i paper cartró dipositats en l’entorn immediat dels contenidors”.

Des de el consistori asseguren que “el passat 22 de juliol, l’ajuntament ja va sol·licitar al Consorci una informació detallada del servici, amb els dies i horaris de recollida habitual. Com que encara no s’ha rebut resposta i les deixalles continuen al carrer, des de l’alcaldia de Bétera han remés un nou escrit reclamant una contestació a la petició del 22 de juliol, i demanant que es complisca estrictament el reglament del servici de recollida selectiva a tot el terme de Bétera, incidint en allò que respecta a la neteja dels voltants dels contenidors de cartró”

Baudés remarca que “queda molt clar que el Consorci té l’obligació de recollir tot aquell cartró que es trobe en les immediacions dels contenidors de residus”

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment