img_7684El proper divendres 25 de novembre és el Dia Internacional contra la Violència de Gènere i per això la Regidoria de la Dona i Igualtat de l’Ajuntament de Bétera ha convidat els veïns i veïnes de la ciutat a participar en una caminata que recorrerà els carrers del municipi.

Esta marxa, que es realitza tots els anys, té com a objectiu denunciar la violència contra les dones i fer visible la xacra de la societat per la que cada any moren desenes de persones a Espanya.

“Ésel segon any que organitze esta caminada com regidoria i la meua intenció és conscienciar i sensibilitzar a tota la població sobre la xacra de la violència de gènere”, ha destacat la regidora Maite Bes qui anima a participar a “parelles, col·lectius socials, representants polítics, homes i dones per educar en la lluita contra aquest tipus de violència que és una vergonya per a la nostra societat”.

La concentració es realitzarà a les portes del consistori beterà a les 17,30 hores i finalitzarà a la Casa dels Jubilats on els participants podran gaudir d’una senzill berenar i es lliuraran els premis als guanyadors del concurs de dibuix escolar dirigit als alumnes de 4 d’ESO.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment