Per fi la pluja apareix a la província de València i a la localitat de Bétera on en les últimes hores ha plogut insistentment i sembla, segons la previsió d’AEMET, que les precipitacions continuaran durant tot el dia.

Així mateix, s’està registrant activitat tempestuosa a les comarques de l’interior sud de València. D’aquesta manera, per a esta jornada es registraran precipitacions, més abundants i localment persistents a l’interior i en la meitat sud, sense descartar que localment siguen fortes i amb tempesta.

Demà dimecres el dia despertarà ennuvolat però la posibilididad de pluja disminueix fins divendres a la vesprada quan, segons les previsions, la pluja apareixerà per quedar tot el cap de setmana.

Baixada de les temperatures

Sembla que la pluja porta amb si una baixada generalitzada de les temperatures ja que hui a Bétera no la màxima serà de 13º i la mínima de 10º. El descens del termòmetre es sentirà més a partir de demà amb mínimes de fins a 5º.

tiempo-betera

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment