EP. Un home de 37 anys va patir a última hora d’aquest dilluns diverses fractures i un traumatisme toràcic en un accident de trànsit registrat entre dos turismes al quilòmetre 14 de la CV-35, al terme de San Antonio de Benagéber, segons ha informat el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU).

El sinistre es va registrar cap a les 22.00 hores en sentit a Llíria. Fins al lloc dels fets es va mobilitzar una unitat del Servici d’Ajuda Mèdica Urgent (SAMU), l’equip mèdic va assistir a un home de 37 anys amb diverses fractures i traumatisme toràcic.

La unitat del SAMU va evacuar el ferit en primer lloc a l’Hospital Arnau de Vilanova, encara que posteriorment va requerir ser traslladat a l’Clínic.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment