12347774mEFE. Els facultatius del Summa i el Partiti Popular han confirmat la mort de la senadora i exalcaldessa de València Rita Barberá en un hotel de Madrid on ha patit un infart aquets mateix matí.

Fonts d’Emergències Comunitat de Madrid han indicat a Efe que el 112 ha rebut una cridada de l’hotel Vila-real de Madrid a les 7:00 hores.

Fins al lloc s’han desplaçat els facultatius que han atès Barberá, 68 anys, en parada cardiorespiratòria, i a la qual durant més de trenta minuts van practicar maniobres de reanimació, tot i que finalment només van poder confirmar la mort.

Dos vehicles del Summa permaneixen als voltants de l’hotel.

Alguns diputats del PP s’han acostat ja a l’hotel i també ho ha fet el ministre de l’Interior Ignacio Zoido, que no ha fet declaracions. La presidenta del Congrés dels Diputats, Ana Pastor, ha demanat un minut de silenci per la seua mort.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment