12348733mEFE. L’Ajuntament de València ha aprovat per unanimitat decretar tres dies de dol oficial i que les seues banderes onegin a mig pal per la mort de l’exalcaldessa de València Rita Barberá Nolla, així com traslladar els condols i el condol a la seua família i persones properes.

En una convocatòria urgent i extraordinària celebrada a l’hemicicle consistorial, l’alcalde de València, Joan Ribó, ha llegit la moció, en la qual l’Ajuntament en ple ha lamentat la mort i ha defensat que Barberà “ha deixat la seua empremta” i “forma part indiscutible de la història “de la ciutat.

En el nom del grup municipal popular, el regidor Alfonso Novo ha pres la paraula per expressar la seua “tristesa” i reconèixer a Barberá com “artífex de la transformació” de València, a més de defensar-la com una persona “optimista, afectuosa i propera”, que “es va entregar amb honradesa, afany i passió” i que va ser “l’alcaldessa de tots els valencians”.

Un parell de rams de flors adornaven la bancada popular després d’un ple, al qual han faltat els regidors de València en comú (grup que integra Podemos) Maria Oliver i Berto Jaramillo, aquest últim per voluntat pròpia i la primera, que hagués assistit, per estar de camí a Madrid.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment