img_6463Personalitats del món la política i de la societat valenciana s’acosten des de primera hora del matí al tanatori municipal de València per transmetre el seu condol als familiars i amics de l’exalcaldessa de València Rita Barberá, morta ahir a Madrid d’un infart. Els primers a acudir aquest matí han estat els familiars més propers a Barberà, les restes mortals van arribar ahir a la nit al Tanatori de València procedents de l’Institut Anatòmic Forense de Madrid, on se li va practicar l’autòpsia que va confirmar la mort d’un infart.

Representants d’entitats socials, esportives i del Partit Popular, entre ells el president del Llevant UD, Quico Català, l’exdiputat autonòmic del PP Jose María Olano, el president de la Cambra de Comerç de València, José Vicente Morata, o l’edil del PP a l’Ajuntament de València Cristóbal Grau, han passat ja pel tanatori.

Espelmes i flors 

Veïns i veïnes de València han optat per acomiadar-se a les portes de la seua casa, molt a prop de la Porta de la Mar, on des d’ahir s’acosten a deixar flors, espelmes, seyneres i fotografies de la que va ser alcaldessa de València. Allí es troben també nombroses càmeres de televisió i periodistes que segueixen minut a minut per a les televisions nacionals.

Llibre de condol 

Altres ciutadans han optat per passar pel Saló de Cristall de l’Ajuntament de València on ahir es va posar a disposició un llibre de condol en què valencians anònims i companys de partit l’han recordat com la “millor alcaldessa” i “un exemple”.

img_6466 img_6465 img_6467 img_6464

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment