12370107mEFE. L’aerolínia de baix cost Ryanair, a través de l’empresa Crewlink -especialitzada en el reclutament de personal per a companyies aèries-, ha començat a Espanya, a Palma de Mallorca, un procés de selecció per contractar més de 2.000 tripulants de cabina, que inclou també la ciutat de València.

Els seleccionats tindran un contracte de tres anys amb Crewlink, encara que, si el seu rendiment és satisfactori, podran ser contractats directament per l’aerolínia irlandesa, explica el web de l’empresa de selecció.

En les properes setmanes, fins al 22 de desembre, Crewlink seleccionarà personal a Màlaga (1 i 22 de desembre), Barcelona (2 i 21 de desembre), Sevilla (7 de desembre), Madrid (8 i 22 de desembre), Granada (8 de desembre) i València (17 de desembre).

El procés de selecció també es durà a terme en altres ciutats europees com Cracòvia (Polònia), Londres, Atenes, Roma, Lisboa o Praga.

El passat mes d’octubre, el director de Plantilla de Ryanair, Eddie Wilson, va confirmar que el 2017 l’empresa irlandesa iniciaria un procés per contractar 1.000 pilots, 250 enginyers i 2.000 assistents de vol per cobrir les necessitats de les 84 bases d’operacions amb les que compta a Europa.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment