12372754wEFE. La portaveu del Govern valencià, Mónica Oltra, ha explicat que, una vegada cabe el temporal de pluges que des del cap de setmana afecta la Comunitat Valenciana, s’avaluaran els danys que s’han produït i es posarà en marxa el mecanisme d’emergència de les ajudes.

La vicepresidenta ha destacat que el Consell, quan hi ha episodis de pluges o situacions d’emergència que danyen no només als cultius, sinó a les pròpies infraestructures, com sèquies o camins rurals, “sempre, sempre posa en marxa ajudes”.

Ajudes inmediates

“És més -ha insistit-, des que va entrar el Govern del Botànic aquests ajudes es posen en marxa immediatament i la gent no ha d’esperar anys” a rebre-les. No obstant, ha precisat que “encara és prompte” per fixar-les, ja que el temporal encara està sobre la Comunitat Valenciana, i encara que està amainant i s’està desplaçant cap a altres zones, cal esperar.

“Abans de saber quines ajudes i per què quanties, cal valorar els danys”, ha indicat la vicepresidenta, que ha indicat que en la fase actual els ciutadans han de seguir les recomanacions i les instruccions de l’Agència de Seguretat i Resposta a les emergències davant el temporal.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment