falla-3La UNESCO acaba d’anunciar que les Falles ja són Patrimoni Immaterial de la Humanitat. El Comitè Intergovernamental de la Unesco, reunit aquest dimecres a Addis Abeba (Etiòpia), ha aprovat aquest dimecres l’entrada de la festa de les Falles en la Llista Representativa de Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

En aquests moments, representants polítics i espontanis celebren dins i fora de l’Ajuntament de València aquesta designació.

Celebració

Tal com ha demanat la Junta Central Fallera de Valencia tots el col.lectiu faller està convocat a la plantà d’una falla el mateix dia del nomenament oficial, a les 19:00h, als peus de les Torres de Serrans. S’espera que milers de fallers i falleres isquen al carrer amb blusó i mocador, i portar amb tu tota la il·lusió per a plantar al tombe una falla històrica.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment