falla-3La UNESCO acaba d’anunciar que les Falles ja són Patrimoni Immaterial de la Humanitat. El Comitè Intergovernamental de la Unesco, reunit aquest dimecres a Addis Abeba (Etiòpia), ha aprovat aquest dimecres l’entrada de la festa de les Falles en la Llista Representativa de Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

En aquests moments, representants polítics i espontanis celebren dins i fora de l’Ajuntament de València aquesta designació.

Celebració

Tal com ha demanat la Junta Central Fallera de Valencia tots el col.lectiu faller està convocat a la plantà d’una falla el mateix dia del nomenament oficial, a les 19:00h, als peus de les Torres de Serrans. S’espera que milers de fallers i falleres isquen al carrer amb blusó i mocador, i portar amb tu tota la il·lusió per a plantar al tombe una falla històrica.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment