jardineria-betera3Segons informen fonts municipals l’Ajuntament de Bétera ha rebut del SERVEF una subvenció per a la realització del Taller d’Ocupació Les Alfàbegues III, dirigit a majors de 25 anys en situació de desocupació. Els interessats han de dirigir-se abans del 9 de desembre al Centre Servef de Burjassot, polsar el botó blau (atenció inicial) i inscriure’s en el CERTIFICAT de professionalitat que trien, sempre que complisquen els requisits mínims de formació acadèmica exigits per a cada certificat.

El taller ofereix:

  • Nivell I (sense requisits formatius ni professionals) d’Auxiliar en jardins, vivers i centres de jardineria.
  • Nivell II (títol de graduat en E.S.O., o prova d’accés a cicle formatiu de grau mitjà o certificat de professionalitat del mateix nivell o certificat de professionalitat de Nivell I de la mateixa Família Professional o prova d’accés a la universitat per a majors de 25 anys) d’Instal.lació i manteniment de zones verdes, i d’Activitats de Gestió Administrativa.

Els sol.licitants hauran d’acreditar al Servef la titulació acadèmica mínima que exigisca el certificat de professionalitat, i aquells que tinguen titulacions acadèmiques superiors a la mínima exigida, podran inscriure’s igualment. D’altra banda, aquells amb titulacions obtingudes fora d’Espanya hauran d’aportar-les convalidades.

Més informació en l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local, edifici municipal Casa Nebot, carrer l’Estació, 5. Telèfon 961 698 714, adl@betera.es

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment