cyijn2vwiaa9ykaUn home de 78 anys ha desaparegut després d’eixir en bicicleta per les zones de Burjassot, Bétera i Moncada de València. L’ home va eixir ahir i des d’eixe moment no s’han tornat a tindre notícies seues. Vesteix pantalons ciclista, tallavents fosc i una “braga” de coll.

Qualsevol persona que tinga alguna informació sobre el seu parador pot cridar al telèfon d’Emergències 112, al 062 (Guàrdia Civil) o al 091 (Policia Nacional), o bé a qualsevol lloc de policia local. També als telèfons 642 650 775/649 952 957 de l’ Associació Espanyola Difusió de Persones Desaparegudes.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment