cyijn2vwiaa9ykaUn home de 78 anys ha desaparegut després d’eixir en bicicleta per les zones de Burjassot, Bétera i Moncada de València. L’ home va eixir ahir i des d’eixe moment no s’han tornat a tindre notícies seues. Vesteix pantalons ciclista, tallavents fosc i una “braga” de coll.

Qualsevol persona que tinga alguna informació sobre el seu parador pot cridar al telèfon d’Emergències 112, al 062 (Guàrdia Civil) o al 091 (Policia Nacional), o bé a qualsevol lloc de policia local. També als telèfons 642 650 775/649 952 957 de l’ Associació Espanyola Difusió de Persones Desaparegudes.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment