img_7783Bétera està treballant en EDUSI (Estratègia per al Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat). Això es traduïx en reunions i tallers sectorials (comerç, majors, patrimoni, noves tecnologies…) entre l’ajuntament i els veïns per a consensuar millores perdurables per al poble. Ara, el treball per sectors s’obri a tota la ciutadania perquè aporte idees i opinions, en la Jornada Oberta del pròxim dimecres 7 de desembre, de 18:00h a 21:00h a l’Auditori de la Casa de la Cultura.

Els col·lectius socials, culturals i econòmics s’han implicat en l’elaboració d’EDUSI. El document recull l’opinió veïnal per a planificar el futur del municipi des de diferents àmbits i a més, permetrà optar a finançament europeu vinculat als fons FEDER durant el període 2014-2020.

Les conclusions de cada sectorial es presentaran el pròxim dimecres 7 de desembre, en la Jornada Oberta de Participació Ciutadana que convoca tots els veïns a la Casa de la Cultura. En esta assemblea ciutadana, es recolliran les opinions que contribuïsquen a planificar el futur del municipi.

Amb esta iniciativa, Bétera planifica una ciutat no només millor sinó consensuada i integradora, fruit de la suma d’aportacions en diferents àmbits, que permeta cobrir necessitats i avançar de manera sostenible.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment