falles-unesco-1Ahir per la vesprada el món faller va eixir al carrer per celebrar que les Falles ja són Patrimoni Immaterial de la Humanitat de la UNESCO. Fallers i falleres arribats des de molts municipis de la província, també de Bétera, van acudir al primer dels actes que se celebra amb motiu del nomenament.

Davant de les Torres de Serrans es va plantar una falla obra de Juanjofalles C.B. basada en el cartell “Un patrimoni en comú”, de la sèrie de cartells anunciadors de les falles 2016 de ciutat de València, dissenyats per Ibán Ramón.

La falla confeccionada amb un 99% amb fusta, que va ser plantada al tomb, entre tots junts, a la veu d’amunt!, rememorant i reivindicant aquelles plantaes fetes a ma i deixant constància l’esforç col.lectiu que és necessari per a dur endavant i fer realitat cada 15 de març la festa fallera.

El monument de poc més de 3 metres d’alt anuncia a tots els valencians aquest dia històric fins que diumenge siga cremada pel foc.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment