12380668wEFE. El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha lamentat hui les “despeses en diferit” en els Pressupostos de la Generalitat, que el 2017 hauran de pagar 7,5 milions d’euros per la Fórmula “que no costaria res”, 3,2 milions per la Ciutat de la Llum i 33 milions per Fira València.

Puig s’ha pronunciat així en la sessió de control parlamentari en resposta a una pregunta sobre la seua política econòmica que li ha fet la portaveu del PP, Isabel Bonig, qui durant la seua intervenció ha penjat a la tribuna d’oradors una samarreta amb la frase escrita en valencià “Transparència. Volem els papers”.

Bonig ha explicat que això era el que demanava l’actual Consell quan era a l’oposició (ha arribat a mostrar una fotografia de la vicepresidenta Mónica Oltra amb aquesta samarreta), i ara el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat ha condemnat diverses vegades al Consell per falta de transparència.

En baixar de la tribuna, Bonig li ha lliurat la samarreta a Oltra, qui l’ha agafat i l’ha penjat al respatller del seu escó de les Corts Valencianes, i posteriorment li ha donat les gràcies i li ha dit que la col·locarà “en un lloc d’honor “al seu despatx.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment