img_7794Les Falleres Majors de 2016 i 2017, Inés Plasencia, Paula Hernández, Júlia Garrido i Lluna Alejo, signaren al llibre d’honor de la ciutat on deixaren també la rúbrica el president de la Junta Local Fallera, José María Asensi, i les falleres majors i presidents de les cinc comissions de Bétera (Carraixet, Albereda, Gran Via de l’Est, Gran Via del Sud i La Barraca).

L’acte de reconeixement a la distinció de la Unesco cap a la festa de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat tingué lloc a l’alcaldia, amb la presència de l’alcaldessa, Cristina Alemany, i de la regidora de Festes, Raquel Puig.

“Des del grup municipal del Partit Popular volem expressar-vos la nostra més sincera felicitaciín per l’èxit aconseguit en ser declarades les Falles Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO. Gràcies a l’esforç de tots els valencians i valencianes, especialment a vosaltres els fallers i falleres que ho heu fet possible”.

Celebració amb polèmica

En el comunicat els populars de Bétera també han lamentat no haver pogut acompanyar els representants fallers de Bétera en la signatura del Llibre d’Honor “ja que el Govern no ha volgut comptar amb nosaltres”.

L’alcaldessa de Bétera ha declarat a aquest diari que “els protagonistes de la signatura i de la bona notícia de la Declaració de Patrimoni de la Humanitat eren a els fallers. Convidàrem a les falleres Majors, JLF i FFMM i presidents de les cinc comissions. Per part de l’ajuntament només assistiren l’alcaldessa i la regidora de festes”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment