aljama-mostra-2016El proper dissabte 10 de desembre la associació cultural l’Aljama de Bétera celebra la IX Edició de la Mostra de Música i Balls Tradicionals. Aquest és un acte cultural que es consolida any rere any i que en esta ocasió han titulat Vers i Ball.

Enguany l’associació conta amb importants col·laboradors molt estimats com són Raquel Ricart, Siona Ricart, Albert Dasí, Vicent Partal, Toni Marzo, Josep V. Frechina, i Pep Gimeno “Botifarra” que han preparat un espectacle especial i diferent que recordarà les figures de Toni Mestre i de Vicent Andrés Estellés.

Vers i Ball suposa un gran esforç per a tots els que formem la nostra entitat cultural. Després d’un intens treball de tots els musics i balladors de l’Aljama, de Pep Ricart i Sevi Asensi, de Inmaculada Lopez amb Toni Gimeno i Carles Durá, de Marieta i del nostre amic Pep Gimeno “Botifarra”. Tenim ja molta il·lusió de presentar-vos este nou espectacle que suposa la IX edició de una Mostra que ha anat poc a poc convertint-se en la nostra cita anual amb tots vosaltres”, expliquen els organitzadors.

Gràcies a l’esforç de tots els components de l’Aljama i d’alguns col·laboradors com Pollos Planes i Bes Audiovisual, en esta edició la recaptació de la taquilla la destinaran a la Fundació Vicente Ferrer. Les entrades ja estan a la venda i els preus són de 4 € adults i 2 € els xiquets. La Mostra serà el proper dia 10 de desembre a les 19:00 h en l’auditori de la Casa de la Cultura.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment