aljama-mostra-2016El proper dissabte 10 de desembre la associació cultural l’Aljama de Bétera celebra la IX Edició de la Mostra de Música i Balls Tradicionals. Aquest és un acte cultural que es consolida any rere any i que en esta ocasió han titulat Vers i Ball.

Enguany l’associació conta amb importants col·laboradors molt estimats com són Raquel Ricart, Siona Ricart, Albert Dasí, Vicent Partal, Toni Marzo, Josep V. Frechina, i Pep Gimeno “Botifarra” que han preparat un espectacle especial i diferent que recordarà les figures de Toni Mestre i de Vicent Andrés Estellés.

Vers i Ball suposa un gran esforç per a tots els que formem la nostra entitat cultural. Després d’un intens treball de tots els musics i balladors de l’Aljama, de Pep Ricart i Sevi Asensi, de Inmaculada Lopez amb Toni Gimeno i Carles Durá, de Marieta i del nostre amic Pep Gimeno “Botifarra”. Tenim ja molta il·lusió de presentar-vos este nou espectacle que suposa la IX edició de una Mostra que ha anat poc a poc convertint-se en la nostra cita anual amb tots vosaltres”, expliquen els organitzadors.

Gràcies a l’esforç de tots els components de l’Aljama i d’alguns col·laboradors com Pollos Planes i Bes Audiovisual, en esta edició la recaptació de la taquilla la destinaran a la Fundació Vicente Ferrer. Les entrades ja estan a la venda i els preus són de 4 € adults i 2 € els xiquets. La Mostra serà el proper dia 10 de desembre a les 19:00 h en l’auditori de la Casa de la Cultura.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment