15230738_1148004781903419_212826946590286673_nL’ Associació de Comerciants de Bétera prepara la campanya nadalenca més ambiciosa de la seua història i per això, entre altres moltes activitats, ja vos podem avançar que es sortejaran 40 cistelles plenes de productes de primera entre els clients dels comerços associats.

Els establiments associats a l’ACB obtindran 200 butlletes per a repartir entre els seus clients i el sorteig tindrà lloc el dijous 22 de desembre, a les 15 hores, a la seu de l’ACB (Plaça Calvari, 1, 1ª).

En aquesta campanya l’entitat ofereix, a aquelles persones que compren en els comerços adherits a l’associació, la possibilitat de participar en un sorteig per obtenir regals consistents en lots de Nadal mitjançant els mecanismes de participació que es descriuen en les bases penjades a www.acbetera.com.

La promoció està dirigida a les persones físiques majors de 18 anys amb DNI o NIE en vigor, o menors d’aquesta edat amb autorització dels seus pares o representants legals i amb plena capacitat d’obrar. No podran participar en aquest sorteig els familiars de primer grau dels propietaris dels comerços participants en el propi negoci del familiar, si podent participar amb números obtinguts en altres comerços aliens. A més a més un agraciat no podrà ser premiat amb més d’un lot.

Qui desitge consultar les bases amb més detall, podrà fer-ho fent click al següent enllaç .

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment