inicioNotícies

libros-de-texto-beteraEl regidor d’Educació, Fernando Cantarino, informa que ja s’ha donat l’ordre de pagamanet als 1.199 beneficiaris de la segona fase de la Xarxa de Llibres amb un import de 102.142 euros. Segons manifestà l’edil socialista ara s’està a l’espera d’informar a la gent que puga presentar reclamacions. Esta fase de les ajudes no s’ha tramitat des d’instàncies municipals i totes les preguntes o queixes que es presenten “es remetran als centres educatius, que són els que han fet el treball, i no poc, en esta ocasió”, apuntà Cantarino.

XarxaLlibres és un programa de gratuïtat de llibres de text dirigit a la creació d’un banc de llibres i altres materials per a l’alumnat d’Educació Especial, Primària, Secundària i Formació Professional Bàsica als centres docents públics i privats-concertats de la Comunitat Valenciana. XarxaLlibres és un programa cofinançat a parts iguals per la Generalitat Valenciana, les diputacions i els ajuntaments. El percentatge a repartir entre les tres administracions públiques és el mateix en la primera i segona fase.

El cost de la xarxa llibres a Bétera puja a un total de 271.376 euros, dels quals al final l’ajuntament aporta 89.554. El consistori s’ha encarregat de la gestió dels pagaments i la conselleria i la diputació ingressaran les seues quantitats a les arques municipals.

En la primera fase en primària i secundària es pagaren 169.233 euros i en la segona 102.142 euros.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment