12390257wEFE. La pluja que va caure sobre València ahir diumenge va impedir al col·lectiu faller festejar al carrer el recent reconeixement de la Unesco, tot i que les màximes autoritats polítiques van oferir una recepció al Palau de la Generalitat.

Així, la “Crida a la Humanitat” des de les Torres de Serrans, l’espectacle piromusical i la crema d’una falla muntada recentment per celebrar que les Falles ja són patrimoni de la humanitat han quedat suspeses per motius de seguretat per a la setmana que ve, en una data sense determinar, ha informat la Junta Central Fallera.

L’única part de les celebracions previstes que s’ha desenvolupat ha sigut l’oficial, és a dir, la recepció de les falleres majors Raquel Alario i Clara Parejo i altres responsables del món faller al Palau de la Generalitat.

Aquest acte ha estat presidit pel president de la Generalitat, Ximo Puig, el president de les Corts, Enric Morera, el delegat del Govern, Joan Carles Moragues, la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, i l’alcalde de València, Joan Ribó, entre d’altres.

El president Puig ha donat l’enhorabona a tot el col·lectiu faller pel reconeixement de la Unesco i ha insistit que les Falles “són una festa única” que se celebra “no només a la ciutat de València, sinó en tota la regió i en altres parts del món “.

Ha agraït la tasca dels que han fet possible aquest reconeixement i al treball dels fallers que “en els pitjors moments possibles que ha viscut el nostre petit país mediterrani van fer un gran sacrifici perquè la festa seguís viva”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment