El regidor no adscrit Pedro Gallén la va liar grossa durant el ple ordinari de l’Ajuntament de Bétera celebrat aquest dilluns a arrel d’una Declaració Institucional de suport a la Guàrdia Civil després de les agressions patides per dos agents i les seues parelles a la localitat navarresa d’Alsasua.

Gallén havia presentat una declaració perquè fora llegida per l’alcaldessa de Bétera durant el ple però la Junta de Portaveus, a la qual ell no pot assistir per no pertànyer a cap grup polític, va decidir que es presentara aquest tema com a moció ja que Cristina Alemany ja s’havia pronunciat sobre el tema en el passat ple condemnant durament l’agressió.

A Pedro Gallén no li va agradar esta decisió i quan li va tocar defensar el text de la moció en suport a la Guàrdia Civil va acusar durament al portaveu de Mas Camarena-CUBE, Salvador Beltrán, i del PP, Elía Verdevío, de “habe vetat la lectura de la declaració “. El regidor no adscrit va arribar a qualificar a Beltrán com “sabandija política” i va acusar al PP “d’actuar en la mateixa sitonía que BILDU, ERC i Convergència al Senat”.

Davant la seua incendiària intervenció l’alcaldessa de Bétera va haver de interrompre i demanar-li “respecte” als regidors i “respecte a democràcia” i finalment li va retirar la paraula. Tant Beltrán com Verdevío van desmentir que hagueren vetat la declaració i van explicar la seua postura que es pot veure en el següent vídeo.

Pedro Gallén insisteix en un comunicat 

Lluny de canviar la seua postura davant les explicacions oferides en el ple pels diferents grups polítics, Pedro Gallén va enviar ahir mateix un comunicat en el qual declara que “el camí pres pel Sr. Beltrán, no li sorprèn, però el sorprenent és que la portaveu del PP i companya de Gregorio Ordoñez o Miguel Ángel Blanco, entre d’altres, decidira vetar la mateixa proposta que havien presentat en altres municipis, actuant de la mateixa manera que BILDU o ERC al Senat “.

A més afegeix que “al ple celebrat, després de la meua intervenció on vaig criticar els seus posicionaments, van voler justificar-ho carregant contra el President de la Junta de Portaveus, per facilitar-me la informació, demostrant que a més de poc democràtics, no tenien arguments per al seu veto, sense arribar a explicar en cap moment, si les Corts Valencianes o el Senat, són tan diferents al Ple de Bétera , per recolzar-la en uns llocs i en un altre no”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment