img_8826-resolucion-de-escritorioEl passat dissabte 26 de novembre es va celebrar a la madrilenya ciutat de Valdemoro. Aquesta competició, que busca destacar al millor socorrista a cada prova de piscina, se celebrarà en tres jornades repartides al llarg del calendari de competició 2016/2017.

En esta primera cita va reunir clubs de tota la geografia nacional, i com no pot ser d’altra manera hi va estar el Club Natació SOS Bétera. La delegació cadet beterana va estar composta per 11 nadadors que van competir en les 5 proves individuals.

Els resultats obtinguts per tots ells van ser molt satisfactoris, destacant el 2n lloc d’Andrea Sanfeliu en 200 metres obstacles, 2n lloc de Carolina Cap a 50 metres remolc de maniquí, 1er. Lloc de Carolina Cap a 100 metres combinada, 3er. Lloc de Carolina Cap a 100 metres remolc de maniquí i 1er. Lloc de Carolina Cap a 200 metres supersocorrista.

A més d’aquests resultats es van millorar moltíssimes marques personals, obtenint mínimes per al proper Campionat d’Espanya. El bon ambient i sintonia entre els nedadors, entrenador i pares desplaçats a l’esdeveniment sempre val la pena destacar-ho.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment