jornadas-convivenciaLa Junta Local Fallera de Bétera ha organitzat unes jornades de convivència entre els màxims representants de les comissions falleres del any 2017 i les Falleres Majors de Bétera per tal que tots entaulen vies d’amistat abans que contacten entre ells en actes oficials.

En aquest sentit, demà dissabte dia 10 de desembre, els representants infantils de les comissions juntament amb les Falleres Majors de Bétera, Lluna Alejo i Julia Garrido seran convidats per la JLF Bétera al “Circ de Nadal” per gaudir de les millors atraccions i artistes de l’actualitat.

En acabar el Circ la JLF se’ls emportarà a dinar per a que en un ambient lúdic-festiu continúen contactant entre ells.

Sopar de Nadal

Ja per la nit, la jornada de convivencia se centrarà en les Falleres Majors de les comissions i els Presidents, els quals juntament amb la Fallera Major de Bétera i els components de la Junta Local Fallera celebraran el “Sopar de Nadal”, sent convidats pel màxim estament faller de la localitat i amb la mateixa finalitat: iniciar les primeres relacions del que será, sens dubte, el seu any.

Una bona iniciativa la de la JLF Bétera qui ha volgut involucrar a tots els representants del 2017 mitjançant estes jornades convidant-los a que disfruten de tots els actes que els queden per viure.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment