via-torre-en-conillEl que en principi era una moció que presentava Ciudadanos sense massa polèmica es va transformar en un tens debat que va enfrontar la portaveu de C’s, Eva Martínez, amb els veïns de Torre en Conill per l’obertura d’un tram de l’avinguda Mila Reial que connecta els carrers del Gafarró i de Calàndria a la urbanització Torre en Conill.

Eva Martínez va defensar que aquest tram de via, fins ara d’accés restringit, va ser construïda per la Diputació de València i per tant és una via de naturalesa pública que ha d’estar oberta al trànsit amb velocitat reduïda.

Però alguns dels veïns afectats van presentar aquell mateix matí un escrit que va llegir i va defensar Glòria Campomanes (Mas Camarena-CUBE) en el qual se sol·licitava que no s’obriga la via ja que els cotxes passen a gran velocitat.

El portaveu de Mas Camarena-CUBE, Salvador Beltrán, expert en aquest tema per la seua professió va explicar que qualsevol ajuntament té el dret de restringir les vies a només veïns o residents si ho considera convenient per seguretat.

Finalment la moció, i per tant, l’obertura de la via va ser aprovada amb els 11 vots a favor de Compromís, PSOE, Asamblea Bétera Ciudadana i C’s. Pedro Gallén va optar per l’abstenció i Mas Camarena-CUBE i PP van votar en contra.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

0 Comments

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment