control-policia-local-beteraLa Policia Local de Bétera ha informat a través del seu compte de Twiiter que del 12 al 18 de desembre farà una campanya especial de control i vigilància del consum de drogues i alcohol entre els conductors en col·laboració amb la Direcció General de Trànsit.

La campanya es realitza en les principals entrades i eixides de la localitat i a les vies més transitades del poble i coincidint amb els tradicionals sopars i dinars d’empresa amb motiu de la proximitat del Nadal.

Multes de 500 euros

Vos recordem que la taxa permesa és de 0,25 mg/l d’aire expirat, i superar-la comporta una denúncia de 500 euros i la retirada d’entre 4 i 6 punts. A més, sobrepassar una taxa de 0,60 mg/l d’aire expirat està tipificada com a delicte contra la seguretat del trànsit, el que implica la “immediata” detenció del conductor i posada a disposició judicial.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment