gift-444519_960_720Aquest Nadal si compres els teus regals en el comerç local del poble no només tindràs els millors productes, la millor atenció i al millor preu si no que a més te’ls emportaràs perfectament embolicats amb el millor paper de regal perquè lluïsquen.

I és que l’Associació de Comerciants de Bétera ha organitzat un curs d’empaquetar per regal el proper divendres 16 de desembre al que podran assistir només els comerços associats de manera gratuïta. El curs durarà dos hores (de 14:30 a 16:30) i estarà impartit per Leticia Martorell, diplomada en Ciències Empresarials.

El curs s’ha organitzat a petició dels comerciants associats que van traslladar a la direcció de l’ACB, a través de les enquestes, la necessita d’este tipus de formació per millorar la imatge dels seus comerços en campanyes com la de Nadal.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment