cristina-ballesterosEl ple de l’Ajuntament de Bétera ha aprovat per unanimitat una moció en què es proposa crear una entitat que s’encarregue de promoure, protegir, estudiar, fomentar i difondre la Festa de les Alfàbegues. L’entitat haurà d’estar dotada de personalitat jurídica, estatuts i seu propia per al desenvolupament de la seua tasca.

La moció va ser presentada per tots els grups polítics tot i que la iniciativa va ser del PSPV-PSOE i la seua regidora, Cristina Ballesteros, va ser l’encarregada de defensar i explicar la necessitat de que representants polítics, associacions, experts, obreres i majorals s’unisquen perquè de manera continua es treballe en defensar i cuidar la festa com a part part del patrimoni cultural de Bétera. “Tenim la obligcaión de protegir la festa”, ha conclòs Cristina Ballesteros.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment