12417628wEFE. El portaveu de Compromís al Congrés dels Diputats, Joan Baldoví, s’ha alçat enguany amb el premi Luis Carandell a la “Miejor relación con la prensa” que atorga l’Associació de Periodistes Parlamentaris (APP). Per la seua banda, el president del Govern, Mariano Rajoy, ha sigut guardonat amb el premi “Emilio Castelar” al millor orador mentre que l’exsecretari general del PSOE Pedro Sánchez ha rebut el “Azote del Gobierno”.

En una gala celebrada ahir a la nit en un cèntric hotel madrileny, molt a prop del Congrés, els periodistes parlamentaris van repartir els seus tradicionals guardons anuals que premien o castiguen diputats, senadors i eurodiputats.

A més dels premis per a Rajoy i Sánchez -que no van assistir a la gala-, l’APP ha concedit el “Azote de la Oposición” al portaveu del PP a la Cambra baixa, Rafael Hernando. Amb el premi Luis Carandell a la “Mejor relación con la prensa” ha sigut reconegut Joan Baldoví, mentre que el guardó oposat, el “Castigo para la prensa”, ha recaigut en el líder de Podemos, Pablo Iglesias.

Els periodistes que treballen a les Corts han distingit també al portaveu de Unidos Podemos, Íñigo Errejón, com el “Parlamentario 2.0”, i al d’ERC, Joan Tardà, amb el premi a la “Pregunta del Millón”, dedicada a la pregunta més enginyosa formulada al Parlament i que aquest any versava sobre l’accident que va patir la infanta Elena mentre muntava a cavall a la Zarzuela.

El Senat compta amb un premi exclusiu, el de “Senador del año”, amb el qual ha estat reconeguda la diputada d’Unidos Podemos Virginia Felip Saelices, mentre que el “Eurodiputado del año” ha recaigut en Ernest Urtasun, d’ICV.

La APP va concedir ahir a la nit també el seu premi al “Cronista Parlamentario del Año “, amb el qual va ser guardonada la periodista d’Europa Press Lucía López Roig.
A aquest premi optaven també Fernando Garea, del diari El País, i Enrique Rodríguez de la Rubia, de l’Agència EFE.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment