12420235wEl cogerent de Divalterra, Víctor Sahuquillo, ha tornat l’import de la dietes i despeses indeguts que havia cobrat i ha sol·licitat al president de la Diputació, Jorge Rodríguez, que el relleve del càrrec en la propera reunió del Consell d’Administració. Fonts de la Diputació de València han indicat a EFE, que en el seu escrit Sahuquillo indica que els 252 euros de despeses en begudes alcohòliques va ser “un error i no una il·legalitat”.

El passat 7 de setembre, el gerent de Divalterra, Víctor Sahuquillo, va demanar que fossen revisades les seues despeses en dietes previs a la nova normativa de l’empresa pública i va manifestar la seua intenció de reposar aquells que no s’ajustaren als criteris que van entrar en vigor el 1 novembre 2016.

En l’escrit dirigit avui al president de la Diputació, Sahuquillo assegura que aquesta polèmica s’estava convertint “en una campanya orquestrada” contra la seua persona, però amb la qual es buscava també “danyar la imatge i el projecte polític que encarnada Jorge Rodríguez”.

Amb la petició de relleu sol·licitada al president, Sahuquillo vol evitar que es perjudique al president ia la institució, han afegit les fonts. En l’escrit ha criticat el que considera una “campanya inquisitorial” i assegura que ha demanat el relleu perquè el seu errar “no siga utilitzat pel PP per amagar les seues vergonyes judicials”.

Ahir, el president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ja va anunciar la voluntat de buidar de competències a la signatura pública Divalterra (l’antiga Imelsa), alhora que va retreure les despeses en begudes alcohòliques que el seu cogerent Víctor Sahuquillo va carregar al compte de l’empresa, tot i que no ho va veure com una qüestió “greu”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment