policia-localTal com ha informat Pedro Gallén en un comunicat, el regidos no adscrit s’ha reunit esta setmana amb el secretari general de SIPOL (Sindicat de Policies Locals), Salvador Gimeno, per estudiar noves mesures i solucions per millorar els serveis de la Policia Local de Bétera.

Pedro Gallén assegura que en la reunió es van tractar temes com “la problemàtica de la figura de l’interí a la plantilla, els serveis que es poden prestar i com millorar-los, així com el procés de la selecció de personal i dels mitjans materials amb els quals disposen en el dia a dia”.

Gallén assegura que presentarà les mesures en el pròxim ple municipal que espera “siguen acceptades per tots els regidors de l’Ajuntament de Bétera sempre amb la intenció d’ajudar i millorar els serveis municipals i no pels interessos personals o polítics”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment