pluja-alertaLa Comunitat Valenciana està hui en alerta taronja (risc important) a les províncies d’Alacant i València per pluges que deixaran 100 litres per metre quadrat en 12 hores en àrees del litoral nord i litoral sud, respectivament.

Segons l’Agència Estatal de Metereologia la probalidad de pluja a Bétera és del 100% i les pluges més fortes s’esperen a partir de les 18:00 hores i continuaran demà dissabte fins a les 00:00 hores. Al nostre poble l’alerta groga per pluges se li suma demà l’alerta groga per fortes ràfegues de vent.

Aemet avisa que amb l’alerta taronja ha un risc meteorològic important, fenòmens meteorològics no habituals i amb cert grau de perill per a les activitats usuals, i amb la groga no hi ha risc meteorològic per a la població en general, encara que sí per a alguna activitat concreta.

Pel que fa a les temperatures, baixaran de manera generalitzada hui, divendres, i dissabte es mantindran. Es epseren màximes de 14 º i mínimes de 9º.

Res de acostar-se a la platja ja que aquí l’alerta taronja si que és clara i rotunda per forts vents, pluges persistents i onatge.

oratge-betera-pluja

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment