ale-5El Govern ha confirmat hui que l’ampliació a un mes del permís de paternitat que contemplava la Llei d’Igualtat entrarà en vigor el proper 1 de gener. D’aquesta manera, l’Executiu àmplia de dos a quatre setmanes el temps que els pares tenen de permís i serà el mateix en els casos de naixement, adopció i acolliment, segons assenyala el text de la llei.

“Puc anunciar-los que permís s’ampliarà a partir del pròxim 1 de gener de 2 a 4 setmanes, una mesura necessària en la conciliació entre la vida professional i la vida familiar”, ha declarat el portaveu del Govern, Íñigo Méndez de Vigo.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment