betera-plujaLa pluja contínua caient amb força a la província de València i també a Bétera on la Policia Local del municipi ha alertat els conductors que no travessen passos de barranc ni zones inundables ja que una crescuda podria arrossegar el vehicle. De fet es recomana no agafar el cotxe si no és imprescindible i conduir per carreteres principals i autovies evitant les vies secundàries.

L’Ajuntament de Bétera ha advertit als conductors que és perillós estacionar el cotxe en zones inundables com l’Albereda de Bétera on s’han col·locat plaques d’advertència.

L’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, i el regidor de Seguretat Ciutadana, José Rodado, van visitar ahir a la nit les zones del municipi on la pluja sol causar problemes i pel que sembla només el alamacén Frutos Bétera estava inundat, segons informen fonts municipals.

Les pluges continuen demà

Demà diumenge Bétera torna a estar en alerta taronja per fortes pluges i vent, segons informa l’Agència Estatal de Meteorologia. La possibilitat de pluges intenses continua sent del 100% també dilluns i a més es preveu una baixada de les temperatures amb màximes que no superaran els 10º.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment