img_6998A les 10’30 h. un vehicle amb tres ocupants, dos adults i un xiquet, ha sigut arrossegat al Carraixet (Camí de la Torre) després de saltar-se les senyals. Bombers i policia local han rescatat a les tres persones quan el cotxe se l’emportava la corrent, tal i com informa l’Ajuntament de Bétera.

La Policia Local de Bétera porta alertant tot el cap de setmana setmana als conductors que no han de creuar els passos de barranc a causa de la crescuda d’aigua del Carraixet que avui baixa amb força al seu pas per la localitat.

Des de l’Ajuntament de Bétera es demana trellat i coneixement als conductors i curiosos que s’acosten a veure l’efecte de les pluges.

img_6996 img_6997

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment