Foto:

Foto: Esferic Better Things

Alumnes valencians han dissenyat una campanya de conscienciació per promoure l’ús de papereres i contenidors per Nadal. Es tracta d’una iniciativa posada en marxa des de l’Ajuntament de Manises en col·laboració amb l’empresa valenciana Esferic Better Things que tata d’involucrar tota la ciutadania per mantenir neta la ciutat durant aquestes festes nadalenques.

1.800 escolars entre 6 i 12 anys de 8 escoles de Manises han realitzat dissenys per engalanar en vinil prop d’un miler de papereres i contenidors de la ciutat. La campanya pretén recuperar la visibilitat d’aquests elements per recordar que no són decoratius, així com sensibilitzar la població a través dels més menuts. ‘Destinació Manises guapa’ és el lema de la campanya dissenyada pels alumnes de primària d’aquesta localitat. Els escolars han participat en un concurs de dibuix en el qual s’ha triat un guanyador per cada un dels 8 col·legis de la localitat.

La campanya vestirà amb vinils 400 papereres amb els 8 diferents dissenys guanyadors que mostren com els xiquets volen veure la seua ciutat. També es decoraran 450 contenidors. Així mateix, aquests dissenys inclouran missatges en positiu per promoure la col·laboració de la ciutadania per mantenir neta Manises en unes dates en què augmenta la brutícia als carrers.

Manises és el primer ajuntament que s’ha sumat a aquesta particular campanya de sensibilització ideada per Esferic better things que pretén estendre a la resta de poblacions valencianes i espanyoles.

La brutícia dels carrers és un dels principals problemes amb què han de bregar els ajuntaments actualment i al qual destinen importants recursos econòmics. Les campanyes de conscienciació són el complement necessari per conscienciar la ciutadania en la cura i la neteja dels carrers.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment