p1040126Faltaven tan sols uns minuts per a les 11:00 hores quan, el Pare Noel i les seues ajudants, arribaven a Bétera per ultimar els seus encàrrecs i visitar el tradicional mercat que cada dimarts s’instal·la a l’Albereda de la localitat.

Després de recollir els flyers on s’anuncia la Campanya de Nadal de Comerç, organitzada per la Regidoria de Comerç a través de l’AFIC i l’Associó de Comerciants, han realitzat un recorregut per les parades del mercat. En l’emplaçament han repartit la publicitat dels comerços de Bétera i s’han fet fotografies amb els allí presents, grans i menuts.

En la visita, que ha durat fins les 14:00 hores, també ha estat un personatge molt especial que no ha vollgut perdre’s aquesta visita. S’ha tractat de la cadella de la Patrulla Canina, Skye, qui ha delectat als xiquets que es trobaven en eixos moments al recinte.

El President de l’ACB, David Carrasco Campos, ha sigut l’encarregat d’acompanyar-los durant la jornada. La visita del Pare Noel seguirà pels establiments locals aquest dijous de 17:00 a 20:00 hores i divendres d’11:00 a 14:00 hores i de 17:00 a 20:00 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

0 Comments

  1. Que grande es el ayuntamiento de betera por fomentar el comercio local… hay varias empresas dedicadas al sector de la animacion y lo buscan de una empresa fuera del pueblo… si señor….

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment