disney-vaiana-poster-oficialEl cinema torna a Bétera per Nadal. La Casa de la Cultura acollirà a partir de divendres 23 de desembre la projecció de dues pel·lícules d’animació infantils que s’estrenen en aquestes dates coincidint amb les vacances escolars. El preu de l’entrada serà de 4,50 euros.

“Vaiana” de Walt Disney Animation Studios és l’última creació animada dels creadors de pel·lícules mítiques com “La sireneta”, “Aladdin”, “Hèrcules” o “Tiana i el gripau”. La història es desenvolupa fa dos mil·lennis en unes illes del sud del Pacífic. La protagonista és Vaiana Waialiki, una jove que desitja explorar el món navegant per l’oceà. Ella és l’única filla d’un important capità que pertany a una família amb diverses generacions de marins.

Horaris:

Divendres 23 de desembre a les 17 hores i a les 19:30 hores

Dissabte 24 de desembre a les 17 hores

Diumenge 25 de desembre a les 18:30 hores

sing-431201889-large“¡Canta!” de Illumination Entertainment és una comèdia que explica la història de Buster Moon, un elegant coala que regenta un teatre que va conèixer temps millors. Buster és un optimista nat, el que està molt bé si no fos un pocavergonya, que estima el seu teatre amb passió i és capaç de qualsevol cosa per salvar-lo. Sap que el somni de la seua vida està a punt de desaparèixer i només té una oportunitat per mantenir-lo: produir el concurs de cant més gran del món.

Horaris: 

Dilluns 2 de gener a les 17 hores i a les 19:30 hores

Dimarts 3 de gener a les 17 hores i a les 19:30 hores

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment