12443080wEFE. El segon premi del sorteig de la Loteria de Nadal, el nombre 4.536, ha repartit a la Comunitat Valenciana un total de 30.875.000 euros, més de la meitat d’ells a la ciutat de València, segons les dades de Loteries i Apostes de l’Estat .

En total, el segon premi ha repartit a la Comunitat Valenciana 22 sèries completes, que suposen un total 27.550.000 euros, i 27/10 solts, premiats amb 3.375.000 euros.
L’administració de loteria número 104 de València, situada al centre comercial El Saler, enfront de la Ciutat de les Arts i les Ciències, ha venut quinze sèries d’aquest número, la qual cosa suposa un total de 18.750.000 euros en premis.

L’administració número dos de Callosa de Segura (Alacant) ha venut tres sèries, premiada cadascuna d’elles amb 1.125.000 euros, fet que suposa un total de 3.750.000 euros repartits en aquesta localitat.

A més, s’ha venut una sèrie d’aquest segon premi a l’administració número 1 de Benidorm, a la 5 de Torrevieja, a la 1 de Bocairent i en l’administració 2 de València, situada a l’avinguda del Port, respectivament.

Algemesí (València) ha venut tres dècims d’aquest número (premiat cadascun d’ells amb 125.000 euros), mentre que s’han consignat dos dècims en dues administracions de la ciutat d’Alacant i dos dècims a Jalance (València).

Així mateix, s’ha venut un dècim d’aquest número en despatxos de loteria d’Alfàs del Pi, Alacant, Benidorm, Torrevella, Xàbia, Oriola, Sant Vicent del Raspeig, Torrevella i Villena, totes elles poblacions de la província d’Alacant.

A la província de València han venut un dècim d’aquest número en administracions de loteria d’Alaquàs, Llombai, Paterna, Requena i Torrent, mentre que a la província de Castelló s’ha venut un dècim a Llucena i un altre a Montanejos.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment