investidura-38Betera.com vos pot adelantar en exclusiva que el regidor Pedro Gallén entregará la seua acta de regidor en els pròxims dies i per tant deixarà la seua tasca com a regidor no adscrit de l’Ajuntament de Bétera.

Tot i que encara no és oficial Gallén ha confirmat a aquest diari que tira la tovalla davant la impossibilitat d’exercir una bona tasca com a regidor de l’oposició a l’Ajuntament de Bétera doncs seua condició de “no adscrit” no li permet assistir a les comissions de govern i per tant “fer bé la meua feina”.

“Aquests últims mesos he intentat treballar des de la meua condició com he pogut però he decidit rendir-me ja que és molt complicat treballar d’aquesta manera, sense poder assistir a les comissions i fer un seguiment real de l’actualitat municipal”, ha afirmat a aquest diari.

Un regidor molt actiu

Com saben Pedro Gallén va ser expulsat de Ciudadanos a juliol de 2015, partit del qual va ser cap de llista, per motius que no han sigut aclarits. Com a regidor no adscrit s’ha mostrat molt actiu en cada ple presentant multitud de propostes, mocions i intervenint en cada punt que ha considerat.

També hem pogut veure a Gallén en els actes públics de l’Ajuntament de Bétera fent gala de la seua bona relació tant amb l’equip de govern com amb alguns dels regidors de les altres formacions polítiques.

Possible moció de censura 

Amb la retirada de Pedro Gallén la seua acta tornarà a ser de C’s i per tant entrarà un nou regidor d’esta formació. La possibilitat d’una moció de censura augmenta ja que l’aliança PP, Mas Camarena-CUBE i Ciudadanos torna a ser una possibilitat que podria canviar el rumb polític a Bétera.

Els nostres redactors estàn intentant obtenir més informació, en el moment la tingam us farem coneixedors .

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment